Μασάζ Γονιμότητας

Τι είναι το ‘Μασάζ Γονιμότητας’;

Η αδυναμία σύλληψης μπορεί να καταλήξει να γίνει πολύ αγχωτική και επιβαρυντική για το σώμα της γυναίκας. Το μασάζ, σε όλες του τις μορφές -αποδεδειγμένα πια- μειώνει το άγχος, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την ορμονική ισορροπία. Το Μασάζ Γονιμότητας έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλλει στη βελτίωση της αναπαραγωγικής υγείας, στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου και στην ενίσχυση της γονιμότητας.Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό σχήμα που μπορεί όχι μόνο να επιδράσει θετικά σε πολλά προβλήματα υπογονιμότητας όπως σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, φραγμένες σάλπιγγες και ενδομητρίωση αλλά και να προετοιμάσει το γυναικείο σώμα που υποβάλετε σε μία μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Έτσι, ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε Τεχνολογίες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ART), όπως IVF, IUI, κτλ, και πάλι μπορείτε να κάνετε μασάζ γονιμότητας, συμπληρωματικά με τη θεραπεία σας για βέλτιστα αποτελέσματα.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

To μασάζ γονιμότητας εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία χαμηλά της κοιλιακής χώρας

Ποιος ο σκοπός αυτής της θεραπείας;

Αυτή η θεραπεία έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλει στη τόνωση των αναπαραγωγικών οργάνων, στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, στην ορμονική ισορροπία  και στη μείωση του άγχους με αποτέλεσμα την ενίσχυση της γονιμότητας.

Ποια είναι τα οφέλη αυτής της θεραπείας:

Κάποια από τα χαρακτηριστικότερα οφέλη που έχουμε συναντήσει και επιβεβαιώσει από τους δικούς μας επισκέπτες είναι τα εξής:

  • Βελτιώνει την ορμονική ισορροπία
  • Βοηθά στην επανατοποθέτηση της κλίσης της μήτρας
  • Ενισχύει την αιμάτωση της μήτρας
  • Αυξάνει την αιματική ροή προς τη μήτρα και τον τράχηλο
  • Βελτιώνει το ενδοκρινικό σύστημα
  • Ενεργοποιεί το ήπαρ για αποτοξίνωση
  • Ανακούφιση της έντασης στον αυχένα
  • Συμβάλλει σημαντικά στην μείωση του άγχους

Θεραπείες Μασάζ Γονιμότητας

1 Συνεδρία των 60 λεπτών | 50€
6 Συνεδρίες των 60 λεπτών | 240€

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται φέρουν την πιστοποίηση NaTrue και είναι βιολογικά και οργανικά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όλες οι Θεραπίες μας

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.