Μεταγεννητικό Μασάζ

Τι είναι το ‘Μεταγεννητικό Μασάζ’;

Σε αυτήν την μεταβατική περίοδο είναι σημαντικό να πάρετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουράσετε το σώμα σας ώστε να ανακάμψει και να ισορροπήσει.Το μασάζ είναι γνωστό πως αυξάνει την ροή του αίματος στους μύες και ωθεί το σώμα στην έκκριση ενδορφινών που προκαλούν την αίσθηση της χαλάρωσης. Το εξειδικευμένο μασάζ μετά τον τοκετό είναι για να χαλαρώσει τους συγκεκριμένους μύες του σώματός σας που είναι επιβαρυμένοι μετά την γέννα.Ας μην ξεχνάμε πως η καταπόνηση του σώματος της γυναίκας δεν τελειώνει μετά την γέννηση, καθώς πλέον έχει μια νέα “δουλειά”, αυτή της μητέρας. Έτσι, το μεταγεννητικό μασάζ την βοηθά να χαλαρώσει και να αντεπεξέλθει στο δύσκολα πρόγραμμα της που περιλαμβάνει τον θηλασμό, την μεταφορά του μωρού έχοντας το στην αγκαλιά σας, όπως και άλλες επιβαρυντικές για το σώμα ενέργειες. Μπορείτε να ξεκινήσετε την θεραπεία μεταγγενητικού μασάζ 10 μέρες μετά την γέννηση του παιδιού σας σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού και 3 μήνες σε περίπτωση καισαρικής.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

To μεταγγενητικό μασάζ εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πλάτη και την περιοχή της κοιλιάς.

Μασάζ σε γυναίκα μετά τον τοκετό
Ποιος ο σκοπός αυτής της θεραπείας;

Αυτή η θεραπεία έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλλει στην ανακούφιση από τους οξείς πόνους στην πλάτη και στη λεκάνη, στην μείωση των οιδημάτων στα κάτω άκρα και στην επαναφορά των εσωτερικών οργάνων (όπως της μήτρας) στην αρχική τους κατάσταση.

Ποια είναι τα οφέλη αυτής της θεραπείας:

Κάποια από τα χαρακτηριστικότερα οφέλη που έχουμε συναντήσει και επιβεβαιώσει από τους δικούς μας επισκέπτες είναι τα εξής:

  • Αύξηση στη ροή του αίματος και του οξυγόνου στους μύες σας
  • Διευκόλυνση στην
  • Επιτάχυνση της ανάρρωσης της καισαρικής τομής (αν έχετε)
  • Βελτίωση και τόνωση της ροής του λεμφικού υγρού
  • Μειωμένη ένταση στην κοιλιακή περιοχή και ενεργοποίηση το πεπτικού συστήματος
  • Καταπολέμηση της μεταγεννητικής κατάθλιψης
  • Χαλάρωση της έντασης των μυών και ελάττωση πονοκεφάλων
  • Καλύτερη ποιότητα ύπνου
Θεραπείες Μεταγεννητικού Μασάζ

1 Συνεδρία των 50 λεπτών | 30€
4 Συνεδρίες των 50 λεπτών | 110€
6 Συνεδρίες των 50 λεπτών | 150€

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται φέρουν την πιστοποίηση NaTrue και είναι βιολογικά και οργανικά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όλες οι Θεραπίες μας

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.