Θεραπεία Ημικρανίας

Τι είναι η ‘Θεραπεία Ημικρανίας’ ;

Η καταπραϋντική θεραπεία ημικρανίας λύνει, μέσω ειδικών τεχνικών μασάζ, τεντώματα και shiatsu, τις μυικές εντάσεις στον αυχένα, τους ώμους και το κεφάλι με αποτέλεσμα να ασκούν λιγότερη πίεση στα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία. Κατά αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ροή της λέμφου και η κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και η παραγωγή ενδορφινών, διατηρώντας έτσι ένα βέλτιστο επίπεδο χαλάρωσης και ανακούφισης από τον πόνο και το άγχος.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

Αυτός ο τύπος μασάζ εφαρμόζεται στον αυχένα, τους ώμους, την πλάτη και την περιοχή του κεφαλιού.

Μαλάξεις και κινήσεις στην περιοχή του κεφαλιού ενδεικτικές της θεραπείας ημικρανιάς
Ποιος ο σκοπός αυτής της θεραπείας;

Αυτή η θεραπεία έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλλει στην χαλάρωση των μυϊκών εντάσεων και στην μείωση της πίεσης στα νεύρα, στην μείωση του άγχους και στην ανακούφιση από τους πόνους της ημικρανίας.

Ποια είναι τα οφέλη αυτής της θεραπείας:

Κάποια από τα χαρακτηριστικότερα οφέλη που έχουμε συναντήσει και επιβεβαιώσει από τους δικούς μας επισκέπτες είναι τα εξής:

  • Ανακούφιση από τον πόνο
  • Χαλάρωση των μυών στον αυχένα και την πλάτη
  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
  • Μείωση του άγχους
  • Αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης
  • Διόρθωση στην στάση του σώματος

Θεραπείες Ημικρανίας

1 Συνεδρία των 50 λεπτών | 30€
4 Συνεδρίες των 50 λεπτών | 100€

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται φέρουν την πιστοποίηση NaTrue και είναι βιολογικά και οργανικά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όλες οι Θεραπίες μας

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.