Νέο Κατάστημα Healing Art Massage στην Θέρμη!
Μάθε περισσότερα

Καταστήματα :

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα αφιερωμένη στην ενίσχυση και αναγνώριση της συμβολής των γυναικών. Μια μέρα που μας υπενθυμίζει τη σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης των γυναικών σε όλες τις χώρες και κουλτούρες.

Ας χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ημέρα για να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες της ζωής μας να συνεχίσουν να προάγουν την αλλαγή και την πρόοδο.

Με αφορμή αυτήν την ημέρα, η Healing Art Massage προσφέρει έκπτωση 20% σε όλες τις Δωροκάρτες Μασάζ, για να δώσουμε στις γυναίκες που αγαπάμε τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μασάζ που θα χαρίσει αναζωογόνηση και ευεξία, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στη χαλάρωση και την απόδραση από την καθημερινότητα.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας (-20% σε όλες τις δωροκάρτες μασάζ) και χαρίστε αυτήν τη μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση και τη σημασία των γυναικών στη ζωή μας. Ας χαρούμε αυτήν την ημέρα και ας δείξουμε πόσο σημαντικές είναι στη ζωή μας.

*H προσφορά ισχύει μέχρι την Τετάρτη 08-03-2023

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.