Σάουνα Υπερύθρων

Τί είναι η Σάουνα Υπερύθρων

Η Σάουνα Υπερύθρων είναι μια σύγχρονη μορφή σάουνας που χρησιμοποιεί υπέρυθρες ακτίνες για να θερμαίνει το σώμα άμεσα, χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω του. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη βαθύτερης θερμοκρασιακής διείσδυσης με χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία, κάνοντάς την πιο ανεκτή και ευχάριστη.

Οφέλη

 • Αποτοξίνωση:
  Η υπεριώδης θερμότητα προάγει την έντονη εφίδρωση, βοηθώντας στην αποβολή τοξινών από το σώμα.
 • Χαλάρωση Μυών:
  Βοηθά στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και ένταση, προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης.
 • Βελτίωση Κυκλοφορίας:
  Η αυξημένη θερμότητα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας την οξυγόνωση και την θρέψη των ιστών.
 • Απώλεια Βάρους:
  Η έντονη εφίδρωση μπορεί να συμβάλλει στην καύση θερμίδων, βοηθώντας στην απώλεια βάρους.
 • Βελτίωση Δέρματος:
  Η αυξημένη εφίδρωση και αιματική κυκλοφορία βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, κάνοντάς το να φαίνεται πιο υγιές και φωτεινό.

Υπέρ της Υπέρυθρης Σάουνας έναντι της Συμβατικής Σάουνας

 • Χαμηλότερη Θερμοκρασία:
  Οι υπέρυθρες σάουνες λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (περίπου 50-60°C), καθιστώντας τις πιο άνετες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τις συμβατικές σάουνες που φτάνουν τους 80-100°C.
 • Διεισδυτική Θερμότητα:
  Η υπέρυθρη ακτινοβολία διεισδύει βαθύτερα στους ιστούς, προσφέροντας πιο αποτελεσματική χαλάρωση των μυών και αποτοξίνωση.
 • Ταχύτερη Ανάκαμψη:
  Η υπέρυθρη θερμότητα μπορεί να προάγει ταχύτερη ανάρρωση από μυϊκούς τραυματισμούς και φλεγμονές, λόγω της βαθύτερης θερμοκρασιακής διείσδυσης.

Διάρκεια & Συχνότητα

Συνιστώνται συνεδρίες διάρκειας 20 λεπτών, 2-3 φορές την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Συνεδρίες Σάουνας Υπερύθρων

1 συνεδρία 20’ – 15€
6 συνεδρίες 20’ – 75€
10 συνεδρίες 20’ – 100€

“Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να εντάξετε την “Σάουνα Υπερύθρων” στην αγαπημένη σας θεραπεία μασάζ για τα μέγιστα αποτελέσματα”

Σάουνα Υπερύθρων + Ice Bath

Η συνδυασμένη χρήση των θεραπειών “Σάουνα υπερύθρων” και “Ice Bath” μπορεί να προσφέρει ένα ενισχυμένο πακέτο ευεξίας και αναζωογόνησης. Η θερμότητα της σάουνας υπερύθρων βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην αποβολή τοξινών μέσω του ιδρώτα, ενώ παράλληλα μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους και της έντασης.

Αφού ολοκληρωθεί η συνεδρία σάουνας, η επίσκεψη στο Ice Bath μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη αντίθεση θερμοκρασίας, προάγοντας την ανακούφιση και την αποκατάσταση των μυών. Ενισχύοντας τα οφέλη του Ice Bath λόγω της μεγαλύτερης θερμοκρασιακής διαφοράς και του “σοκ” στο οποίο υποβάλλεται ο οργανισμός!

Δείτε τα οφέλη του “Ice Bath”