Θεραπεία Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας

 • Θεραπεύτρια – Μαρία Ψ. 
 • Πελάτης – Ιωάννα
 • Θεραπεία – Κυτταρίτιδας
 • Λόγος επίσκεψης – Εμφάνιση ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας
 • Συνεδρίες – 10 (δέκα)
  • Βελτιώσεις μετά την πρώτη συνεδρία: καλύτερη ροή κυκλοφορίας, διαδικασία σύσφιξης.
  • Βελτιώσεις μετά την τέταρτη συνεδρία: διάσπαση λιποκυττάρων ως αποτέλεσμα ελαχιστοποίησης κυτταρίτιδας και σύσφιξη.
  • Βελτιώσεις κατά το τέλος των συνεδρίων: σφιχτό και λείο δέρμα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Οι θεραπείες μασάζ κατά της κυτταρίτιδας ξεκίνησαν με το πακέτο των 10 συνεδριών, όπου και προτείνουμε περισσότερες από κάθε άλλο αριθμό συνεδριών, γιατί δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα λόγω της συνεχούς έκθεσης και συχνότητας της θεραπείας. Αυτό επιτρέπει στον οργανισμό να επεξεργαστεί και να αντιδράσει φυσικά στην όλη διαδικασία, επιτρέποντας στο σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες και να διασπάσει τα λιποκύτταρα με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο.

“Με την Ιωάννα ξεκινήσαμε με 2 συνεδρίες την εβδομάδα (προτεινόμενη συχνότητα συνεδρίων ανά εβδομάδα) και αυτό που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η περιοχή των γλουτών κατά τη χρήση της βεντούζας. Η χρήση της βεντούζας, σε συνδυασμό με τις τεχνικές λεμφικής αποσυμφόρησης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική αλλά και επώδυνη κατά τις πρώτες συνεδρίες, κυρίως στα σημεία που υπάρχει υποκείμενη χαλάρωση και ως εκ τούτου κυτταρίτιδα.

Παρ’ όλα αυτά, κατά το πέρασμα της δεύτερης εβδομάδας, από τη 4η κιόλας συνεδρία, είχαμε σημαντική πρόοδο με την Ιωάννα! Ο πόνος που δημιουργούταν από τη βεντούζα στην περιοχή των γλουτών ελαχιστοποιήθηκε, καθώς το δέρμα της έγινε σφριγηλό και λείο. Παρουσιάστηκε άμεση σύσφιξη στους μηρούς που παρατήρησε τόσο η ίδια, όσο και οι γύρω της.

Το αποτέλεσμα την εξέπληξε, καθώς ένιωθε πως δε θα ξανά έβλεπε ποτέ το σώμα της έτσι όπως το ονειρευόταν, χωρίς ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα! Η ίδια μου εκμυστηρεύτηκε πως οι φίλες της σχολίασαν “δεν ξέρω τι κάνεις αλλά συνέχισε το..”

Η Ιωάννα έμεινε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, φροντίζει τον εαυτό της κάνοντας καλύτερες επιλογές (διατροφικές, αθλητικές) και γι’ αυτό νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, καθώς γνωρίζει πως είμαστε δίπλα της για να της προσφέρουμε τη λύση σε ό,τι χρειαστεί!