Επιστροφή στην Καθημερινότητα με το Θεραπευτικό Μασάζ

Με την έλευση του Σεπτεμβρίου, είναι ώρα να καλωσορίσουμε την επιστροφή στην πραγματικότητα με ανοιχτά χέρια. 
Οι σχολικές πόρτες ανοίγουν ξανά και είναι σίγουρα μια ευκαιρία να ανανεώσουμε τις προσπάθειές μας σε όλα τα επίπεδα, να αναζωογονηθούμε και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσουμε το σώμα μας και να μην αμελήσουμε τις ανάγκες του. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η προετοιμασία μπορεί πολλές φορές να αποδειχθεί στρεσογόνα για τον οργανισμό μας και προκαλεί καταπόνηση. 
Για αυτό κι εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας, να προτιμούμε λύσεις στα προβλήματα σας και αυτή την φθηνοπορινή σεζόν η λύση είναι το θεραπευτικό μασάζ! 

Το θεραπευτικό μασάζ  είναι μια εξατομικευμένη θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει και  σταδιακά ακόμα και να θεραπεύσει αρκετές παθήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος, οι οποίες προέρχονται από το άγχος, τη καθιστική ζωή και το επάγγελμα μας.

Μερικά από τα οφέλη του θεραπευτικού μασάζ: 

  • Μείωση του άγχους και του στρες: Το μασάζ βοηθά στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος και στην απελευθέρωση ενδορφίνων, των φυσικών “φαρμάκων” του σώματος για την μείωση του άγχους και της κατάθλιψης.
  • Ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους: Το μασάζ μπορεί να αφαιρέσει την ένταση από τους μυς, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ανακουφίσει από πόνους στον αυχένα, την πλάτη και τους ώμους που συχνά οφείλονται στη στατική θέση κατά τη διάρκεια της καθιστικής ζωής ή του επαγγέλματος.
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του λεμφικού συστήματος: Ο θεραπευτής μπορεί να εφαρμόσει τεχνικές που βοηθούν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής ροής, προάγοντας έτσι την αποβολή τοξινών από το σώμα.
  • Βελτίωση του ύπνου: Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των προβλημάτων ύπνου, καθώς προάγει την χαλάρωση και την αποκατάσταση του φυσιολογικού κύκλου ύπνου.
  • Ενίσχυση της ψυχικής ευεξίας: Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αίσθησης ευεξίας και της θετικής διάθεσης, βοηθώντας το άτομο να αντιμετωπίσει καλύτερα το άγχος και την καθημερινή πίεση.
  • Βελτίωση της ανοσίας του οργανισμού: Το μασάζ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα με την αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου και την απομάκρυνση τοξινών, βοηθώντας τον οργανισμό να αντιμετωπίσει καλύτερα λοιμώξεις και ασθένειες.
  • Ανακούφιση από προβλήματα διατροφής: Ορισμένες διατροφικές παθήσεις όπως η δυσανεξία στη λακτόζη ή η δυσπεψία μπορεί να συνοδεύονται από πόνους και δυσφορία στον πεπτικό σύστημα. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση του πεπτικού συστήματος και στην ανακούφιση από αυτά τα συμπτώματα.

Ας αντιμετωπίσουμε αυτήν τη νέα σεζόν με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Ανυπομονούμε να δούμε τα επιτεύγματά σας και να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και ξεκινήστε το θεραπευτικό ταξίδι του μασάζ!