Μαδεροθεραπεία: το “Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας” έγινε ακόμα καλύτερο!

Στην Healing Art ο σκοπός και ο στόχος μας να προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα σε όλες μας τις θεραπείες για αυτό και εξελίσουμε και βελτιώνουμε την κάθε θεραπεία μας για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική!

ΤΙ είναι η μαδεροθεραπεία:

Η μαδεροθεραπεία είναι μια μορφή μασάζ που χρησιμοποιεί ξύλινα εργαλεία για να εφαρμόσει πίεση και μάλαξη στο δέρμα και τους μυς. Η εφαρμογή αυτών των ξύλινων εργαλείων μπορεί να βοηθήσει στην αποβολή της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

Η μαδεροθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της κυτταρίτιδας με 4 τρόπους τρόπους:

  1. Βελτίωση της κυκλοφορίας: Η πίεση που ασκείται από τα ξύλινα εργαλεία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής ροής στις περιοχές που πλήττει η κυτταρίτιδα, βοηθώντας έτσι στην απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων.
  2. Πίεσης σε “συγκεκριμένα σημεία” (Pressure points): Τα ξύλινα εργαλεία μπορούν να εφαρμόσουν πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος που πλήττονται από την κυτταρίτιδα, βοηθώντας στην απομάκρυνση των τοξινών και στη βελτίωση της υφής του δέρματος.
  3. Αποσυμπίεση του δέρματος: Τα ξύλινα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στην αποσυμπίεση των στρώσεων του δέρματος, επιτρέποντας στο δέρμα να επανακτήσει τη φυσική του ελαστικότητα και να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
  4. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες: Τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο, με αποτέλεσμα την πύκνωση του δέρματος και την κατά συνέπεια μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Τα μαδέρια είναι τα ξύλινα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη μαδεροθεραπεία προέρχονται από την Ισπανική λέξη «madera» που σημαίνει «ξύλο, ξυλεία, ξύλινο. Από εκεί δανείστηκε και η ελληνική γλώσσα το «μαδέρι». Έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη για να μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορα σημεία του σώματος με διαφορετικές τεχνικές μασάζ.

Δείτε παραπάνω για το Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας