Νέο Κατάστημα Healing Art Massage στην Θέρμη!
Μάθε περισσότερα

Καταστήματα :

Valentine’s Offer

Valentine’s Gift Card

H εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου έγινε ακόμα καλύτερη!
Για εσάς που ξεχάσατε να πάρετε δωράκια στους αγαπημένους σας, είμαστε εδώ να σας το υπενθυμίσουμε!
Με –20% σε ΌΛΕΣ τις Δωροκάρτες Μασάζ για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος το δώρο της αγάπης θα είναι συνώνυμο με το δώρο του μασάζ!

Sharing is caring

 Και τι καλύτερο από το να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου!
 Εδώ στη Healing art πάντως, μια από τις αγαπημένες μας στιγμές δε θα μπορούσε να είναι καμία άλλη, από αυτήν όπου διαγράφεται στα πρόσωπα σας η απόλυτη ηρεμία και ευχαρίστηση, στο τέλος μιας συνεδρίας!
Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε εν όψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, να σας συστήσουμε τα Valentines! 
Τα Valentines είναι εξατομικευμένες θεραπείες μασάζ με προϊόντα υψηλής ποιότητας, που φέρνει η ομάδα της Healing Αrt για ακόμα μια φορά, μόνο για εσάς! 

For Her
40’ θεραπευτικού/χαλαρωτικού μασάζ επιλογής με ακαταμάχητο θρεπτικό βούτυρο σοκολάτας + 20’ λεμφικής μάλαξης προσώπου. 
Τιμή 30€ από 40€

For Him
40’ θεραπευτικού/χαλαρωτικού μασάζ επιλογής με ακαταμάχητο θρεπτικό βούτυρο σοκολάτας + 20’ θεραπευτικής μάλαξης αυχένα και κεφαλιού.
 Τιμή 30€ από 40€ 

Couples
Στα ζευγάρια με τον συνδυασμό των δυο παραπάνω θεραπειών εφαρμόζεται η ειδική προσφορά στα 50€ από 80€.

Επωφεληθείτε την προσφορά μας και γιορτάστε την αγάπη μαζί με την ομάδα της Healing art, χαρίζοντας σε εσάς και αυτούς που αγαπάτε στιγμές αναζωογόνησης και εκθαμβωτικής λάμψης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

**Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 18-02-2023

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.