5 λόγοι να κάνεις μασάζ μετά τις διακοπές

logoi-masaz-meta-tis-diakopes (1)

Μειώνει το στρες

Τα ταξίδια και οι διακοπές μας βοηθούν να ανανεωθούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Συχνά ωστόσο απαιτούν χρόνο και σχεδιασμό που μπορεί να προκαλέσουν άγχος. Επιπλέον οι μετακινήσεις, οι καθημερινές δραστηριότητες στον προορισμό των διακοπών αλλά ακόμα και το πακετάρισμα – ξεπακετάρισμα, μπορούν επίσης να αυξήσουν τα επίπεδα το στρες.

Το θεραπευτικό μασάζ θα επαναφέρει το σώμα και το πνεύμα σε μια κατάσταση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Βελτιώνει τον ύπνο

Το βιολογικό μας ρολόι συχνά διαταράσσεται κατά την διάρκεια των διακοπών όπου ξυπνάμε πολύ νωρίτερα ή αργότερα από το συνηθισμένο. Επιπλέον δεν κοιμόμαστε στο δικό μας κρεβάτι ή συχνά κοιμόμαστε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σε αεροπλάνο, αυτοκίνητο ή πλοίο.

Το μασάζ θα βοηθήσει το σώμα να απολαύσει την χαλάρωση και θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου.

Πόνοι που προκαλούνται από το ταξίδι.

Καθώς καθόμαστε για ώρες σε συχνά άβολες θέσεις μέσων μετακίνησης, το σώμα μας επιβαρύνεται από την σχετική πίεση που του ασκείται.

Το θεραπευτικό μασάζ μπορεί να ανακουφίσει από μυϊκούς πόνους και από τον πόνο που νιώθουμε στην πλάτη ή στην μέση μετά από μεγάλα ταξίδια. Επίσης βελτιώνει την ροή του αίματος και την στάση του σώματος

Επιστροφή στην καθημερινότητα

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητα και στην δουλειά μας μπορεί να νιώθουμε πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό.

Το μασάζ μειώνει το στρες και επιπλέον αυξάνει την παραγωγικότητα μας. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, θετικότητα και μπορούμε καλύτερα να ανταπεξέλθουμε στις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις μας.

Το αξίζεις

Συχνά οι διακοπές έχουν να κάνουν με το να περάσουν καλά «οι άλλοι» είτε είναι τα μέλη της οικογένειας ή της παρέας μας. Αξίζει φυσικά να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!

Το Healing Art Massage σου δίνει τώρα αυτήν την ευκαιρία, προσφέροντας στα 5 θεραπευτικά μασάζ, δώρο μία θεραπεία της επιλογής σου, για σένα ή για κάποιο αγαπημένο σου άτομο. Συνολικό κόστος για το πακέτο 5+1 θεραπείες: 150€ από 180€.

Πολιτική απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.